Документация - Потребители

14. Потребители.

 

14.1. Довабяне/редактиране/изтриване на потребители.

  1. – Ръчно създаване на профил.
  2.  - Редактиране на профил и задаване на права.
  3.  - Маркиране на  профил.
  4.  - Изтриване на вече маркиран профил.

 

Върни се към - "Бързи връзки"