Изработка на онлайн магазин на Prestashop

Изработка на онлайн магазин на Prestashop

Изработка на онлайн магазин на Prestashop2023-04-24T08:22:45+03:00

Успешни онлайн магазини с
Prestashop 

Научете повече за Prestashop магазини, който сме създали,  за нашите доволни клиенти, примери за добре направен респонсив дизайн и оптимизация. 

Виж повече

Изработка на онлайн магазин с Prestashop

С повече от 11 години на пазара, ние сме увечерени, че сме най-добрият избор за разработка на Prestashop онлайн магазини.
Viste е първият официален, сертифициран партньор на Prestashop в България.

Viste е водеща компания за разработка на онлайн магазини на Prestashop, която има богат опит в разработката на решения за електронна търговия. 

Нашите Prestashop девелопъри са опитни в изработката на уеб сайтове за електронна търговия от най-ново поколение и има дългогодишен опит в предлагането на стилни, функционални и SEO оптимизирани Prestashop решения на различни клиенти по целия свят. 

Ние знаем какво работи на българския ecommerce пазар и се стараем да го прилагаме в работата си.

Възползвайте се от следните предимства:

 • Детайлен продуктов каталог

 • Ефективни маркетингови инструменти

 • SEO оптимизиран онлайн магазин

 • 100% респонсив дизайн

 • Проследяване на поръчки

 • Продажба с един клик

 • Мениджмънт на складове

 • Иновативен чекаут

Какво е Prestashop

Можете да разчитате на Висте, като сертифициран партньор на Prestashop! От 2012 г. ние имаме над 500 изградени корпоративни уеб сайтове и онлайн магазина в 14 държави. Ние имаме опит и знания за това как да използваме Prestashop, за да създадем уеб магазин, който да отговори на нуждите на вашия бизнес.

Prestashop е мощна и интуитивна платформа за електронна търговия, която предлага множество функционалности, опции за мултиезична и мултивалутна поддръжка и богат избор от плъгини и разширения.

Ние от viste.bg можем да ви помогнем да създадете персонализиран уеб магазин на базата на Prestashop, който да отразява визията и стилът на вашия бизнес. Нашите експерти ще съветват по всяко време и ще ви предоставят необходимата поддръжка, за да можете да работите успешно с вашата платформа.

Създаването на уеб магазин на базата на Prestashop е лесно и достъпно. Ние ще ви помогнем да изберете и настроите плъгини и теми, за да осигурим персонализиран, лесен за управление и ефективен уеб магазин.

Свържете се с нас сега, за да започнете да строите успешен онлайн бизнес на базата на Prestashop. Ние сме тук, за да ви помогнем да създадете персонализиран уеб магазин, който да помогне на вашия бизнес да постигне успех.

Услуги за Prestashop разработки

Изработване на Prestashop онлайн магазин

Ние сме екип от висококвалифицирани разработчици, които имат опитa, с който да ви помогнат да създадете професионален Prestashop магазин. Ние можем да разработим проекти, които могат лесно да се управляват от всяко място и по всяко време. С нашия опит в разработването на уеб сайтове за електронна търговия и работа с широк кръг клиенти, ние сме в състояние да предоставим персонализирани решения за вашите бизнес нужди. Наемете ни днес и получете шанс да достигнете до глобална аудитория с интерактивен уеб магазин.

Custom модификации, допълнителни интеграции и изработка на модули за Prestashop

Трябва ли да направите нещо специално за вашият Prestashop магазин? Имаме опит в създаването на персонализирани решения за различни бизнес операции. Те могат да бъдат от всякакво естество – ERP интеграция с Prestashop, добавяне на нов метод на плащане или възможност за закупуване на стоки на изплащане, добавяне на бърза поръчка с няколко информационни полета, добавяне на нови доставчици на стоки, изграждане на нови бизнес логики в работата на системата и др. 

Изработка на теми, UX и UI решения за Prestashop

Ако искате да изградите успешна платформа за онлайн продажби, безупречният UX/UI е абсолютно задължителен. Ние от Viste знаем как да направим Prestashop лесен за използване. Знаем, че по-високият % конверсия е изключително важен, така че създаваме всеки онлайн магазин и уебсайт с това предвид.

Ние сме експерти в електронната търговия и помогнахме на много компании да постигнат целите си, като им предоставихме инструментите за успех. Нашият екип има над десетилетие опит в тази индустрия и сме посветени на това да гарантираме, че вашият проект ще бъде на върха на пирамидата.

Поддръжка на Prestashop магазини

Успешните магазини имат нужда от стабилни партньори. Такива виждат в наше лице нашите клиенти. Но какво значи един магазин да има поддръжка? Поддръжката се изразява в моментална реакция при проблем. Ние делим бъговете на два вида – service affecting и not service affecting. Винаги даваме кратки срокове за реакция, съобразени с размера на бизнеса, натовареността на сайта и особенностите на нишата.

да разкажем повече за Prestashop

Prestashop предлага на онлайн търговците бърз и надежден open source софтуер. В момента Prestashop все още е една от най-популярните платформи за уеб магазини в света.

 • Огромно community от над 1 000 000 +  члена

 • Над 1000 разработчици, тестери, преводачи и други, които работят по подобрението на системата

 • Стабилни партньори като Paypal, Stripe, Mailchimp и други

 • User friendly админ, в който може да се ориентира всеки

 • Добре развита каталожна секция, с много варианти

КАКВО КАЗАХА ЗА НАС

Често Задавани Въпроси

Цената за изработката на онлайн магазин зависи от това какво желаете да бъде включено като функционалности в него, дали ние ще изработим дизайнът на магазина и други. За да придобиете по-пълна представа, поискайте оферта. Добре е при запитването да сте максимално подробни в описанието за проекта. Винаги е полезно да включите примерни сайтове, които харесвате и да дадете малко информация за бизнеса си.

Всички сайтове, които ние изработваме са с респонсив дизайн. Също така предлагаме и допълнителна оптимизация на респонсив или мобилна версия като PWA и UX оптимизация.

Даваме гаранция – от 6 до 12 месеца,  в зависимост от сложността на проекта. Гаранцията означава, че нашият екип отстранява всеки дефект по сайта, който е в следствие от нашата работа, безплатно.

Предлагаме поддръжка на онлайн магазин. Цената ще зависи от времето, което ще се отделя месечно за работа по сайта. За допълнителна информация моля свържете се с нас.

Да, нашата фирма работи само след подписан договор с клиента.

Времето за изработка варира от това, колко бързо ще се уточни дизайна на магазина и от сложността на проекта, като стандартното време за изработка е 30 работни дни.

Да, може. След обсъждане на допълнителните неща, които искате да имплементираме към магазинът ви и тяхното планиране във времето.

Не, не предлагаме такава услуга.

Не, не предлагаме хостинг услуги, но предлагаме съпорт по този въпрос. Можем да ви препоръчваме наши партньори, с които работи добре.

Зависи от нашето натоварване през годината. Стандартно време за започване на проект е от 15 до 20 работни дни след подписване на договора.

ЗАЩО ВИСТЕ?

 • ОТЛИЧНО СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО / ЦЕНА

 • МНОГО KNOW HOW, СЪБИРАН С ГОДИНИ ОТ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
 • ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ЗА КЛИЕНТИ ОТ ПЕТ КОНТИНЕНТА
 • ПОМАГАМЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ И СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧИМ С ИЗРАБОТКАТА НА МАГАЗИН

 • МОЖЕМ ДА ИНТЕГРИРАМЕ САЙТА С ВСЯКА ERP СИСТЕМА И С ВСЕКИ ПЛАТЕЖЕН МЕТОД
 • МОЖЕМ ДА МИГРИРАМЕ БАЗАТА ДАННИ ОТ СТАРИЯТ ВИ МАГАЗИН, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЯ ПЛАТФОРМА Е НАПРАВЕН.
 • ВИНАГИ СМЕ ОТКРИТИ И ЧЕСТНИ С КЛИЕНТИТЕ СИ

ПОДХОДЯЩИ СТАТИИ

Ако имате въпроси, свържете се с нас.
.

СВЪРЖИ СЕ С НАС