Opencart SEO

Искам оферта

SEO, SMO и SMM популяризиране на OpenCart интернет-магазини

 

Приветствайте бъдещите си клиенти и партньори. Ние предлагаме да се възползвате от нашите услуги за популяризиране на вашия сайт под OpenCart. Днес OpenCart е една от най-продуктивните системи за създаване и функциониране на интернет-магазини. Мултишоп поддръжката, която напълно се гарантира от OpenCart, вече е дала възможност за функциониране на огромен брой магазини, буквално обхващащи почти целия свят.

 

Ние гарантираме надеждна SEO-оптимизация, SMO и SMM-присъствие на вашия сайт с най-оптимални за вас условия. При поръчка на услугата за оптимизация на сайта за търсещите машини (SEO), ние от Viste ще Ви осигурим:

 

●съвместимост не само с основните браузъри, но и с възможно най-голям брой от тях, така че вашият сайт ще се вижда от всички търсещи системи;

●ускорено индексиране на вашия сайт и извеждането му на първите страници от резултатите в ТОП-търсачките, използвайки всички налични механизми за външна реклама и оптимизация;

●максимален брой посетители за вашия сайт и следователно гарантирано увеличаване на потенциалните купувачи, клиенти и партньори;

●привличане на целева аудитория и безопасност на вашите клиенти

 

SEO-популяризирането на OpenCart базираните сайтове дава редица предимства, които днес са най-изгодните за електронната търговия: модулност, отворен код, мултиезичност и интуитивен потребителски интерфейс, системни шаблони, организиране на документацията, удобна навигация, добре организирани статистики за купувачите и стоките.

 

За SMO ние гарантираме:

Social media optimization - това са определени комплексни действия, имащи един приоритет - увеличаване на целевата посещаемост на сайта чрез социалните мрежи.

 

●Какви са действията при обществената медия-оптимизация?

●за начало трябва да се подготви сайта за естествената поява на потребителите от социалните медии.

●грамотно да се създаде и подреди съдържанието на сайта, така че да е по-дружелюбно и интересно.

●SMO е важно да се направи с помощта на специалисти по трансформация на web-ресурса, така че той да е напълно съвместим с всички технически детайли и механизми, използвани днес в социалните мрежи.

●SMO предлага също и провеждане на комплексни дейности по опростяване на интерфейса и използваемостта.

●Една от приоритетните задачи - създаване на възможности за лесен експорт на материалите в социалните мрежи от всеки заинтересован потребител.

 

SMM: популяризиране и налагане на бранда!

Social media marketing - това е малко по-различна посока, която представлява услуга за налагане и популяризиране на марката чрез социалните мрежи, както и изграждане на взаимоотношения с целевата аудитория.

 

За това, работата се извършва посредством странични ресурси, а не на собствения уеб-сайт. Днес, SMM условно може да раздели на четири основни категории:

 

●Мониторинг

●Популяризация

●Управление

●Клиентска поддръжка

 

И всичко това разбира се в социалните мрежи. Ние решаваме за клиента в рамките на поръчаните услуги следните задачи:

 

●Присъствие на стоките/услугите/сайтовете във всяка избрана социална мрежа.

●На потребителите се предлага само забавна и полезна информация, която може да ги заинтересува.

●Пълно обединение с аудиторията, която избягва рекламите, но копнее за комуникация!

 

Ние уеб дизайн студио Viste ще Ви помогнем за всички тези въпроси. Ако има някакви неясноти, винаги можете да се свържете с нас, за да получите 100% безплатна консултация! Възползвайки се от предложенията ни за SEO, SMO и SMM-присъствие на вашия бизнес-сайт получавате не само ползите и предимствата на нашата оферта, но и системата за организация на електронната-търговия OpenCart.