Ketoforever2023-05-19T14:45:50+03:00

Project Description

Сайтът ketoforever.bg е изработен от екипа на viste.bg на базата на WordPress платформата. Сайтът е създаден за онлайн магазин, който предлага на клиентите си широка гама от кето продукти.

Нашият екип се погрижи да добави в сайта всички необходими функционалности за да се улесни процеса на пазаруване за клиентите. В този смисъл, има направен GDPR пакет за защита на личните данни на потребителите. Сайтът е оптимизиран за търсачките чрез on-page SEO оптимизация, която увеличава неговата видимост и насочва трафик към него.

Добавена е и банерна система, която е фокусирана върху продуктите и акциите на магазина. One page checkout системата значително улеснява процеса на покупка, като съкращава броя на необходимите стъпки.

Освен това, в сайта е интегрирана Борика, която дава възможност на клиентите да плащат бързо и лесно с карта. Опцията за плащане е включена в one page checkout системата, като съкращава времето за покупка и увеличава удобството за клиентите.

Всичко това прави сайта ketoforever.bg удобен, бърз и лесен за използване, като предлага на клиентите си максимално удобство при пазаруване на кето продукти.

Виж проекта

КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ТЯХ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС.