Клиентите за нас

Успехът ниспоред клиентите

За над 3 годишната си история, ние от уеб дизайн студио Висте сме разширили дейността си в два офиса – Добрич и Варна и имаме зад гърба си стотици проекти и доволни клиенти. Утвърдили сме се на пазара като Opencart специалисти. Работим с най-големите SEO агенции в България по реализацията на on page SEO одити за техните проекти.Оставили сме следа с изградени корпоративни сайтове и онлайн магазини в над 15 държави.Ние предлагаме на нашите клиенти разнообразни, индивидуални решения и модули за e-commerce бизнеси с по-специфични нужди.Свържете се с нас сега и намерете надеждния партньор, от който бизнесът Ви има нужда.

Какво казаха за нас

Препоръка от Bluemax

Когато нашите сайтове бяха подложни на злонамерена хакерска атака, именно благодарени на бързата и компетентна намеса на колегите Висте кризисната ситуация бе овладяна

Прочети повече

Препоръка от FunFit

Препоръчваме горещо услугите на уеб дизайн студио Висте на всеки, който се нуждае от иновативна, интелигентна и уникална реализация на своите идеи!

Прочети повече

Препоръка от POLEZEN BG

С ръка на сърцето бих казал, че останах много доволен от работата на екипа на Висте и препоръчвам тези млади и ентусиазирани хора на всеки

Прочети повече

Препоръка от Serpact

Препоръчваме Висте като един доверен партньор и едни истински професионалисти в работата си, заради иновативните им решения, изпълнението на всяка задача в срок и с безупречно качество.

Прочети повече

Препоръка от ViRENT

Препоръка от ViRENT. Екипа на Висте ни предложи подходящ дизайн, новаторски идеи и качество

Прочети повече

Препоръка от WEBSA

Уеб дизайн студио Висте се доказа като ценен партньор, който залага на професионализъм и качество при свършената работа. Иновативните подходи и бързото изпълнение на задачите са гаранция за постигането на целите, които са поставени. С помощта на студио Ви

Прочети повече

Препоръка от WTC

Всички условия бяха изпълнени своевременно, в предварително уговорените срокове, а качеството на услугите надхвърли очакванията ни.

Прочети повече

Препоръка от Монтесори център

Екипа на Висте ни предложи подходящ дизайн, новаторски идеи и качество при реализиране на проекта.

Прочети повече

Препоръка от Create Sence

Екипът на Висте, чрез професионализма на своите служители, винаги са указвали пълна подкрепа при избора на най-добрите решения на нашите искания.

Прочети повече

Препоръка от fcsites.com

Радваме се, че намерихме това студио, като за нас е важно те да останат за трайно време в нашият списък с контакти, за да можем да работим с тях отново!

Прочети повече

Препоръка от Валантин 2012 ЕООД

Видно е, от стила на работа и постигнатите резултати, че Уеб Дизайн Студио Висте има потенциала да се развие и наложи като безапелационен лидер в бранша.

Прочети повече

Препоръка от Yakiva-rc.com

Искам да благодаря на viste.bg за подкрепата, която ми оказаха след като закупих сайта си от друго място, където бях разочарован.

Прочети повече

Препоръка от urbanvibe.bg

Техните умения и професионализъм в уебдизайна и намиране на решения за всеки проблем ги правят ценен и надежден партньор при изграждане, поддържане и развитие на онлайн бизнеси.

Прочети повече

Препоръка от angelsonly.eu

В лицето на Висте Груп открихме надежден и коректен партньор, с който с удоволствие ще продължим да работим и по бъдещи наши проекти.

Прочети повече