PrestaShop се присъединява към новата партньорска програма на Stripe

Като официален, сертифициран партньор на PrestaShop се радваме да ви кажем, че PrestaShop вече е част от партньорската програма на Stripe. Stripe дава възможност за  собствениците на онлайн бизнес да получават плащания в 25 държави. В програмата се присъединиха и Shopify, Intercom, SurveyMonkey, Universe, HubSpot, GoDaddy, Easypost, Xero и др.


Чрез присъединяването към програмата, общите клиенти на двата софтуера ще могат да се възползват от комбинацията на софтуера за електронна търговия на PrestaShop и лесната за ползване платформа  за плащания на Stripe. 


Мисията на PrestaShop е ясна: да дадат на всеки човек, във всяка страна по света възможността да започне свой собствен успешен онлайн магазин. PrestaShop предоставя open source софтуер за електронна търговия, който предлага ефикасна, сила, гъвкава и иновативна платформа. Днес повече от 270 000 електронни магазина, в 195 страни оперират със софтуера на PrestaShop. 


С това партньорство, страните правят нова крачка към премахването на бариерите в онлайн търговията, помагайки на повече нови бизнеси да стартират, при равни условия с другите и да увеличат производството и търговията в световен мащаб. 


Научете повече за партньорската програма на Stripe тук.