Излезе OpenCart v4.0.2.0

Излезе OpenCart v4.0.2.0

Време за четене < 1 минута

OpenCart обяви най-новата версия на своята платформа за електронна търговия – OpenCart v4.0.2.0. Това е най-новото обновление, което се предлага на търговците, като включва множество нови функции и подобрения, насочени към улесняване на управлението на онлайн магазините и предоставянето на по-добър опит на потребителите при пазаруване.

Една от ключовите функции на OpenCart v4.0.2.0 е новият раздел „Настройки на дизайна„, който позволява на търговците да персонализират външния вид на своите магазини по-лесно. Редакторът на дизайна е обновен с нови опции и шаблони, което прави по-лесно създаването на уникален и атрактивен онлайн магазин.

Друго важно подобрение в това обновление е въвеждането на новия „Product Page Builder„, който позволява на търговците да създават по-визуално привлекателни и информативни страници за продуктите си. С тази функция продавачите могат лесно да добавят видеоклипове, изображения и други мултимедийни съдържания към страниците си за продукти, което улеснява процеса на вземане на информирано решение за покупка от страна на клиентите.

Освен това OpenCart v4.0.2.0 включва множество други подобрения, като подобрена функционалност на търсенето, подобрена производителност и сигурност, както и по-добра интеграция с инструменти и услуги на трети страни. Платформата е още по-лесна за употреба, с редица нови уроци и документация, които помагат на търговците да извлекат максимална полза от софтуера.

Общо взето, пускането на OpenCart v4.0.2.0 е значимо постижение за платформата и вероятно ще бъде добре при срещано от търговци, които търсят лесно за използване и пълноценно електронно решение за търговия. С новите и подобрени функционалности OpenCart е добре позиционирана да продължи да конкурира с други популярни електронни платформи на пазара.

2023-05-02T16:14:09+03:00