За нас2023-12-12T10:28:31+02:00

МИСИЯ & ВИЗИЯ?

Ние в екипа на viste.bg, с гордост можем да заявим, че сме една от водещите компании в България, специализирани в изработката на онлайн магазини на базата на Opencart и Prestashop и уеб сайтове на WordPress. От 2012 година насам, успяхме да се утвърдим на пазара с над 500 изградени корпоративни уеб сайтове и онлайн магазини в 14 държави. Като експерти в изработката на онлайн магазини, успяхме да се превърнем в първият официален, сертифициран партньор на Prestashop за България, което гарантира нашата надеждност и професионализъм.

Ние предлагаме широк спектър от индивидуални софтуерни решения, които са пригодени за специфичните нужди на всеки отделен бизнес. Нашите решения включват изработка на онлайн магазини и уеб сайтове, миграции на бази данни, интеграции с ERP и WMS инструменти, уеб дизайн, уеб разработка, SEO оптимизация и много други услуги.

Ние сме готови да ви помогнем да развиете вашата бизнес дейност в интернет пространството. Ако търсите надежден и професионален партньор за изработка на онлайн магазин или уеб сайт, свържете се с нас сега. Ние с удоволствие ще ви предоставим качествено и индивидуално решение, което ще помогне да се увеличите вашите продажби и да постигнете успех във вашия бизнес.

10години опит
11 човека в екипа
10 квадрилионa реда код
NO DATA изпити чаши кафе

Защо VISTE?

VISTE е призната компания за разработка на PrestaShop, която предоставя уеб услуги, които
да отговарят на Вашите нужди. Ето още няколко предимства да си сътрудничите с тях.

ОПИТЕН ЕКИП

Ние сме екип от квалифицирани и опитни разработчици на PrestaShop, които владеят платформата и са способни да създават отлични решения за електронна търговия.

ДОКАЗАН ПРОЦЕС

Процесът, който следваме, включва използването на най-добри практики и най-нови технологии за гарантиране на качество и навременност при завършване на проекта.

Безпроблемна комуникация

Винаги сме на разположение и сме създали отделен екип, който Ви поддържа свързани и в тясна комуникация, с целия ни екип, по време на целия проект.

ГЪВКАВОСТ И ТОЧНОСТ

Отговорно следим за сроковете, който  са  поставени  и дори в случай на допълнителни часове, за нас не е проблем, когато целим качество и прецизност.

ВИНАГИ НАВРЕМЕ

Ангажиментът ни за изпълнение на всеки проект навреме, е приоритет за нас. Качеството и безупречността на Вашият онлайн магазин са гарантирани!

ПОДДРЪЖКА

Предлагаме поддръжка, на която можете да разчитате, за да Ви гарантираме, че Вашият магазин на PrestaShop работи безпроблемно през целия си живот.

VISTE В МЕДИИТЕ

Свържете се с нас
.

ПИШЕТЕ НИ