За нас2022-04-13T15:00:54+03:00

МИСИЯ & ВИЗИЯ?

Утвърдили сме се на пазара като Prestashop и Opencart специалисти. От 2012 година насам сме оставили следа с над 200 изградени корпоративни сайтове и онлайн магазини в 14 държави. Първият официален, сертифициран партньор на Prestashop за България.

10години опит
11 човека в екипа
10 квадрилионa реда код
NO DATA изпити чаши кафе

Защо VISTE?

VISTE е призната компания за разработка на PrestaShop, която предоставя уеб услуги, които
да отговарят на Вашите нужди. Ето още няколко предимства да си сътрудничите с тях.

ОПИТЕН ЕКИП

Ние сме екип от квалифицирани и опитни разработчици на PrestaShop, които владеят платформата и са способни да създават отлични решения за електронна търговия.

ДОКАЗАН ПРОЦЕС

Процесът, който следваме, включва използването на най-добри практики и най-нови технологии за гарантиране на качество и навременност при завършване на проекта.

Безпроблемна комуникация

Винаги сме на разположение и сме създали отделен екип, който Ви поддържа свързани и в тясна комуникация, с целия ни екип, по време на целия проект.

ГЪВКАВОСТ И ТОЧНОСТ

Отговорно следим за сроковете, който  са  поставени  и дори в случай на допълнителни часове, за нас не е проблем, когато целим качество и прецизност.

ВИНАГИ НАВРЕМЕ

Ангажиментът ни за изпълнение на всеки проект навреме, е приоритет за нас. Качеството и безупречността на Вашият онлайн магазин са гарантирани!

ПОДДРЪЖКА

Предлагаме поддръжка, на която можете да разчитате, за да Ви гарантираме, че Вашият магазин на PrestaShop работи безпроблемно през целия си живот.

VISTE В МЕДИИТЕ

Свържете се с нас
.

ПИШЕТЕ НИ