Услуги2023-11-14T12:54:47+02:00

Онлайн магазин с Opencart

Изработваме успешни онлайн магазини за клиенти от пет континента. Ползвайки нашите услуги вие ще получите високо качествен интернет магазин, лесен за поддръжка, на световно призната платформа, с куп възможности за доразвитие и без лимити! Ние ще Ви помогнем да изградите машина за пари!

Виж повече

Онлайн магазин с Prestashop

С нашата услуга за разработка на Prestashop онлайн магазин, Вие ще получите висококачествен онлайн магазин, лесен за поддръжка и на световно призната платформа. С много възможности за развитие и без ограничения! Ние ще ви помогнем да създадете машина за пари!

Виж повече

ИЗРАБОТКА НА КОРПОРАТИВЕН САЙТ

Отдавна вече не е достатъчно просто да имате корпоративен уеб сайт. За да сте ефективни и да може да впечатлите клиента си, сайта трябва да се отличава със стилен дизайн, бързо зареждане, лесна употреба и добра визия за мобилни устройства.

виж повече
banners-page-header

МИГРАЦИЯ НА БАЗА ДАННИ

Миграционни услуги на база данни от една платформа към друга. Ако имате нужда да пренесете поръчки, клиенти, продукти, атрибути, снимки и други компоненти от базата данни на онлайн магазина си, тогава трябва да разгледате нашите миграционни услуги.

виж повече
people-team

УЕБ ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА ЛОГО

Дизайнът на уеб сайта отдавна е станал отделна сфера на дейност със своите особености и професионални хитрости. Днес при поръчката на дизайнерски проект за вашия уеб ресурс получавате комплекс от услуги.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ
people-marketing

On-Page SEO. Page speed оптимизация

Знаете ли, че бавен сайт може да заведе клиенти при конкуренти? Оптимизирайте скоростта на сайта си сега и увеличете конверсиите си!

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

УПРАВЛЕНИЕ на сайтове и онлайн магазини

Добавяме продукти или списъци с продукти към вашия сайт . Готови сме да направим всякакъв вид качване на продукти със заглавие, описание, SKU, всички изображения, ценообразуване –  всичко според вашите изисквания.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ