Услуги2020-06-21T18:45:52+03:00

Изработка на Електронни магазини и уеб сайтове. On-Page SEO. UX и Page speed оптимизация

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН.

Изработваме успешни онлайн магазини за клиенти от пет континента. Ползвайки нашите услуги вие ще получите високо качествен интернет магазин, лесен за поддръжка, на световно призната платформа, с куп възможности за доразвитие и без лимити! Ние ще Ви помогнем да изградите машина за пари!

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ
person-working
person-notebook

ИЗРАБОТКА НА КОРПОРАТИВЕН САЙТ .

Отдавна вече не е достатъчно просто да имате корпоративен уеб сайт. За да сте ефективни и да може да впечатлите клиента си, сайта трябва да се отличава със стилен дизайн, бързо зареждане, лесна употреба и добра визия за мобилни устройства.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

МИГРАЦИЯ НА БАЗИ ДАННИ.

Миграционни услуги на база данни от една платформа към друга. Ако имате нужда да пренесете поръчки, клиенти, продукти, атрибути, снимки и други компоненти от базата данни на онлайн магазина си, тогава трябва да разгледате нашите миграционни услуги.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ
banners-page-header
people-team

УЕБ ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА ЛОГО.

Дизайнът на уеб сайта отдавна е станал отделна сфера на дейност със своите особености и професионални хитрости. Днес при поръчката на дизайнерски проект за вашия уеб ресурс получавате комплекс от услуги.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

ОПТИМИЗАЦИЯ НА СКОРОСТ НА ЗАРЕЖДАНЕ.

Знаете ли, че бавен сайт може да заведе клиенти при конкуренти? Оптимизирайте скоростта на сайта си сега и увеличете конверсиите си!

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ
people-marketing