Разработки за Opencart

Искам оферта

Разработка на модули и допълнения за OpenCart

 

Предложение за сътрудничество

 

Модулността на системата OpenCart дава възможност за гъвкаво и качествено създаване на интернет-проекти, насочени към решаване на проблеми от различни нива на сложност. Днес можем с увереност да кажем, че търсенето на такива модули ежедневно и динамично нараства. Обяснението на този факт може да бъде много просто: многофункционалността на системата позволява значително да се разширят възможностите на интернет-магазина, без прибягването до скъпи услуги на професионални програмисти. Или с други думи - това е практично решение с малки вложения.

 

Имате идея? Ще се радваме да си сътрудничим!

 

Ние от уеб дизайн студио Viste.bg се занимаваме с разработването на различни модули, допълнения и редакция на енджина OpenCart. В тази връзка ние предлагаме взаимоизгоден вариант за сътрудничество, позволяващ не само да удовлетворите вашите амбиции и нашите интереси, но и максимално да отговорите на нуждите на бъдещите потребители на крайния продукт. Да го кажем по-просто - нашето предложение е за всички онези, които имат нужда от нови, практични и интересни модули за системата OpenCart.

 

Viste.bg има удоволствието да Ви предложим два варианта за сътрудничество по разработката и създаването на нови модули за OpenCart, както и различни полезни допълнения към тях:

 

1) Exclusive - вариант, при който клиентът заплаща 100% от стойността на новия модул за системата OpenCart и получава изключителните авторски права за ползване на решенията.

 

2) Сollective - вариант, когато клиентът плаща част от реалната стойност на разработваното решение (модул или добавка) за системата OpenCart и може да използва закупеното решение за своите цели, но всички авторски права принадлежат изключително на разработчика на модула, което означава, че само той има правото да извършва операции, свързани с продажбата и разпространението на решението. Този вариант Ви позволява да откривате нови перспективи за вашия проект за далеч по-малко пари.

 

Кое условие за сътрудничество ви е най-удобно - решете сами!

 

Ние от уеб дизайн студио Viste.bg също така предлагаме и алтернативен метод за взаимодействие на безвъзмездна основа - Free. Какво означава това? Ако имате добра идея или полезно предложение, споделете го с нас! Ако то наистина е интересно, то Вие първи ще получите решение, помощ в настройките и техническа поддръжка.

 

Нека направим пазаруването в интернет-магазина Ви по-удобно!