Услуги

какво можемда предложим

Тук може да разгледате целият асортимент от услуги, който предлага уеб дизайн студио Висте. Не се колебайте да ни потърсите за консултация, ако имате въпроси.

нашите услуги

Изработка на онлайн магазин

Изработваме успешни онлайн магазини за клиенти от пет континента. Ползвайки нашите услуги вие ще получите високо качествен интернет магазин, лесен за поддръжка, на световно призната платформа, с куп възможности за доразвитие и без лимити! Ние ще Ви помогнем да изградите машина за пари!

научи повече

Изработка на корпоративен сайт

Отдавна вече не е достатъчно просто да имате корпоративен уеб сайт. За да сте ефективни и да може да впечатлите клиента си, сайта трябва да се отличава със стилен дизайн, бързо зареждане, лесна употреба и добра визия за мобилни устройства.

научи повече

SEO

Оптимизацията в търсачките се състои от две основни направления - on-page и off-page SEO. Off-page оптимизацията се състои от прилагане на практиките за добро класиране извън сайта, като ликн билдинг, PR публикации, аудио и видео съдържание във външни сайтове, социални сигнали и т.н.

научи повече

МИГРАЦИЯ НА БАЗИ ДАННИ

Миграционни услуги на база данни от една платформа към друга. Ако имате нужда да пренесете поръчки, клиенти, продукти, атрибути, снимки и други компоненти от базата данни на онлайн магазина си, тогава трябва да разгледате нашите миграционни услуги.

научи повече

уеб дизайн и изработка на лого

Дизайнът на уеб сайта отдавна е станал отделна сфера на дейност със своите особености и професионални хитрости. Днес при поръчката на дизайнерски проект за вашия уеб ресурс получавате комплекс от услуги.

научи повече