Brainy Filter Pro for OC1.5.x

Brainy Filter Pro for OC1.5.x

Време за четене 3 минути

Създаден на 14 Юни 2014 от GiantLeapLab.
Продажби: 92
Съвместимост с OC версии: 1.5.5.1, 1.5.6, 1.5.6.1, 1.5.6.2, 1.5.6.3, 1.5.6.4
Страница на модула

Brainy Filter Pro

Brainy Filter за OpenCart е добре обмислен и отлично изработен модул, който позволява филтриране на продукти по ключови думи, марки, цени, наличност, рейтинг, опции и атрибути на продукта.

Brainy Filter изглежда красиво и работи на различни устройства. Има висококачествен HTML/CSS код, който лесно се адаптира към всеки персонализиран дизайн. Филтърът е тестван на устройства с Android, iOS и Windows Phone. Филтърът работи с адаптивни теми.

Характеристики:

 • Поддръжка на множество стойности на атрибути.
 • Филтриране по ключови думи, цена (като се вземат предвид данъци и отстъпки; ценовият диапазон се определя автоматично), производители, опции (включително изображения), атрибути, състояние на склад и рейтинг.
 • Възможност за подреждане на стойности на атрибути.
 • Поддръжка на OpenCart филтри.
 • Автоматизирано изготвяне на филтърни стойности и кеш таблици за увеличаване на скоростта.
 • Възможност за разполагане на филтъра на различни оформления.
 • AJAX заявки, които не презареждат цялата страница.
 • Удобен за ретината интерфейс.
 • Настройки за управление на начина, по който се показват атрибутите (кутия за избор, набор от квадратчета за отметка, радио бутони, плъзгач).
 • Настройки за активиране или деактивиране на различни блокове.
 • Възможност за свиване на стойностите на атрибутите.
 • Възможност за свиване и разширяване на определен брой стойности на атрибути, ако има твърде много.
 • Опции за подаване на филтър: 1) прилагане на филтъра, след като потребителят промени някоя от настройките на филтъра; 2) прилагане на филтъра, след като потребителят спре да променя настройките; 3) прилагане при натискане на бутон (фиксиран или плаващ).

 

Функции, които подобряват поведението на OpenCart:

 • Възможност за показване на продукти от подкатегории в техните родителски категории.
 • Подобрени заявки на OpenCart за получаване на списъци с продукти.

 

 

Brainy Filter Pro срещу Brainy Filter Ultimate

И двете разширения са страхотни 🙂 Освен това Ultimate предоставя възможност за замяна на настройките отделно за всяко оформление и категория и по-чести актуализации.

 

Инсталация

 1. Уверете се, че версията на модула Brainy Filter, която имате, е съвместима с версията на OpenCart, която използвате.
 2. Инсталирайте zip файла на модула Brainy Filter през секцията Extension Installer на вашия OpenCart. Ако по време на инсталацията се сблъскате с грешка (обикновено поради липса на разрешения за запис на сървъра), разархивирайте файла на модула и копирайте съдържанието на папката за качване в корена на вашия OpenCart сайт.
 3. Отидете в раздела Разширения (раздела Модули, ако е OpenCart 2.3 или по-нова), намерете Brainy Filter в списъка с разширения и щракнете върху иконата „Инсталиране“.
 4. Отворете контролния панел на филтъра и се уверете, че оформлението на Brainy Filter по подразбиране е създадено автоматично (елементът от главното меню Модулни инстанции). Ако оформлението по подразбиране не е създадено, проверете отново дали използвате правилната версия на разширението, което отговаря на вашия OpenCart, и опитайте да инсталирате отново.
 5. Създайте екземпляр за оформлението, от което се нуждаете (Категории, Производители и т.н.).
 6. Актуализирайте модификациите в секцията Модификации на вашия OpenCart.

 

(!) Преди да се свържете с поддръжката, моля, уверете се, че сте прочели ръководството за инсталиране и сте направили всичко, както се изисква! Моля, прочетете и нашия раздел за отстраняване на проблеми!

 

Имайте предвид, че можем да помогнем само с поддържани версии на OpenCart и правилно направени теми, които отговарят на използваната версия на OpenCart. Ние можем да инсталираме и настроим филтъра само веднъж. Ако промените темата или преинсталирате OpenCart, няма да можем да ви помогнем отново.

 

(!) Когато се свързвате с екипа за поддръжка, моля, посочете идентификационния номер на поръчката си и датата на покупката.

 

(!) От 20 януари 2016 г. спираме да предоставяме поддръжка за MijoShop поради неговия нестабилен подход за вграждане на плъгини на трети страни. Все още можете да използвате нашия плъгин с MijoShop, но може да е неприятно, ако използвате MijoShop 3.x+.

 

Ние също така предоставяме платена поддръжка за филтъра (коригиране на шаблона, добавяне на персонализирани функции) и създаваме страхотни уебсайтове от всякакъв вид 😉

2022-10-14T10:58:14+03:00