google sitemap google base cron job Multy-store

google sitemap google base cron job Multy-store

Време за четене 2 минути

Създаден на 16 Ноември 2013 от 391981xx.
Продажби: 4
Съвместимост със следните версии на OpenCart: 1.5.5.1, 1.5.6, 1.5.6.1, 1.5.6.2, 1.5.6.3, 1.5.6.4
Страница на модула

Google Base и Sitemap Cron Jobs V2.0

Сега можете да запазите всичките си продукти и карта на сайта на магазина в xml файл.

Задължително за всеки, който иска да спести време за отстраняване на грешки в продукти и по-бързо за Google да обхожда всичките ви емисии с данни.

Google няма да трябва да чака, докато вашата емисия с данни бъде създадена, както трябва да прави с помощта на модулите за емисии на данни по подразбиране на opencart, Google ще дойде на вашия сайт и всичко, което трябва да направи, е да вземе вашия файл и това е всичко.

БЕЗ ПОВЕЧЕ дълго време за изчакване за създаване на всички ваши данни.

Всичко, което трябва да направите, е да дадете на Google местоположението на своя xml файл и сте готови.

Използването на Google означава колкото по-бързо, толкова по-добре. Ако вашият сайт отнема много време, за да създадете вашата емисия за продукти или карта на сайта, това не показва, че създава данни и за Google е само време за зареждане на страницата, Бавно време за зареждане на страница = ЛОШО.

Големи магазини с до 300 000 продукта, няколкостотин категории, стотици производители и информация може да отнеме повече от 20 минути, за да създадат всички данни и ако проверите инструментите си за уеб администратори, можете да видите колко време е прекарано в изтегляне на страница (в милисекунди )“ увеличение на графиката и това не е добре.

Но сега можете да избегнете всички тези проблеми и да подготвите всичките си файлове, Google ще дойде и ще си отиде лесно.

Инсталацията е много лесна, не е необходимо да инсталирате нищо, не се изисква vQmod и нищо за промяна, не се изисква настройка на администратора, всичко е автоматично.

Просто качете включените файлове в папката на вашия сайт с помощта на FTP, настройте вашите cron задания с помощта на вашия cPanel и това е всичко, файловете ще бъдат автоматично записани на местоположението на вашия сайт.

Поддръжка на няколко магазина за карта на сайта.

Единичен магазин само за базата на Google, поддръжката на няколко магазина ще бъде включена в следващата актуализация.

Тъй като този модул работи във фонов режим и няма нужда да инсталирате нищо и няма администраторска настройка, нямам демонстрация за него, но можете да проверите няколко URL адреса с всички създадени xml файлове.

 

Демонстрация на xml файл с карта на сайта на Google: beverlylabs.com

Демонстрация на xml файл на Google Base: beverlylabs.com

PHP cron файловете имат защита на достъпа и всеки или нещо, което се опитва да достигне местоположението, автоматично се отказва, така че презаписването на xml файла няма да се случи.

Защита на файловата сигурност на ниво root за предотвратяване на достъп на ботове или потребители, демонстрация: beverlylabs.com

Обикновено използвайки index.php?route=x, можете да получите достъп до всичките си контролери на сайта точно като пряк път и да показвате всичко точно като index.php?route=product/product или index.php?route=product/category, но като използвате защита на достъпа за сигурност ботовете и потребителите няма да имат право да достигат до местоположението на контролера, така че ще бъдат разрешени само задания на cron.

Файлов път с помощта на index.php?route=x защита на достъпа защита демо: beverlylabs.com

 

––––––––––––––––– –

Вижте задължителен модул

2022-10-14T11:42:51+03:00