Как да увеличите феновете на вашата Facebook страница?

Как да увеличите феновете на вашата Facebook страница?

Време за четене < 1 минута

Защо ще искате да добавите повече фенове на вашата фен страница в Facebook ? Причината е проста. Ако имате Facebook страница и имате голям брой последователи, когато обновите страницата на вашата организация с последните новини, това веднага се вижда от потребителите, които са я харесали. Това дава възможност за разпространяване на вашето съдържание и новини в реално време. Примери за придобиване на повече харасвания от световно известни компании:

  • Бисквитки Oreo

Опит за поставяне на световен рекорд за най-много харесвания в рамките на 24 часа. Орео  се е обърнала за помощ към своите потребители, които са 16 милиона, а те от своя страна са осигурили 114 619 харесвания на поста.

  • Coffee Matte

Предлагат талони, които спестяват 1$ при следваща покупка на кафе. „Кой не иска да спести 1$ при покупка на следващото си кафе?” гласи съобщението. Coffee Matte се възползват от тактиката с e-mail оферта, като предоставят 1$ отстъпка с талон за пазаруване през Facebook страницата на Coffee Matte чрез програма във Facebook. Ние от Viste съветваме всички организации да имат своя Facebook страница и да отделят време за популяризирането й. Ако ли нямате възможност да го направите сами, може да се обърнете към нас. Дадохме Ви, два примерни трика на световно известни компании, за набиране на повече потребители в социалната мрежа.

2022-05-18T11:41:18+03:00