Оптимизация на скорост на зареждане

Оптимизация на скорост на зареждане

Оптимизация на скорост на зареждане2023-05-03T11:41:35+03:00

ПРОБЛЕМИ ПРИ МОБИЛНите САиТОВЕ

В следващите редове ще видите статистики за често срещани проблеми със скоростта на сайтовете в мобилните версии или респонсив дизайните на различни сайтове и онлайн магазини. Ние в уеб дизайн студио Висте ежедневно се сблъскваме с такива проблеми и помагаме на нашите клиенти за тяхното отстраняване. Ако мислите, че и вашият сайт попада в статистиката, потърсете ни!

51% от потребителите споделят, че са се сблъсквали със сайт, който забива или извежда грешка.

71% от потребителите на мобилен интернет признават, че са попадали на сайт, който е прекалено бавен

48% казват, че са срещали сайт, чийто текст е труден за четене.

45% споделят, че са срещали сайт, който не функционира така както те са очаквали..

78% от потребителите, които не са доволни от функционирането на сайта, не биха направили повторна поръчка от същият сайт.

КАК ВЛИЯЕ ВЪРХУ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СКОРОСТТА?

Оптимизацията на скоростта на зареждане на уеб страница е важен фактор за подобряване на потребителското преживяване и за увеличаване на конверсиите.Бързината на един уебсайт може да има голямо влияние върху потребителите. Ако сайтът зарежда бързо, потребителите имат по-голяма вероятност да останат на него и да използват услугите му. Според проучвания, потребителите обикновено изчакват около 2-3 секунди, преди да се откажат от зареждащ се сайт и да потърсят друга опция.

45% от потребителите очакват уеб страницата да зареди за 2 или по-малко секунди.

78% от посетителите, които не са доволни от сайта, не биха направили повторна поръчка от същият сайт.

40%затварят сайтове, които зареждат за 3 или повече секунди

SEO резултатите

Освен това бързината на сайта може да влияе на SEO резултатите, тъй като Google и други търсачки дават предимство на бързо зареждащите се сайтове.

Затова, е важно уебсайтовете да се оптимизират за бързина, като се използват по-леки файлови формати, минимизира използването на скриптове и CSS, и се използва кеширане на съдържание.

Често Задавани Въпроси

Цената за изработката на онлайн магазин зависи от това какво желаете да бъде включено като функционалности в него, дали ние ще изработим дизайнът на магазина и други. За да придобиете по-пълна представа, поискайте оферта. Добре е при запитването да сте максимално подробни в описанието за проекта. Винаги е полезно да включите примерни сайтове, които харесвате и да дадете малко информация за бизнеса си.

Всички сайтове, които ние изработваме са с респонсив дизайн. Също така предлагаме и допълнителна оптимизация на респонсив или мобилна версия като PWA и UX оптимизация.

Даваме гаранция – от 6 до 12 месеца,  в зависимост от сложността на проекта. Гаранцията означава, че нашият екип отстранява всеки дефект по сайта, който е в следствие от нашата работа, безплатно.

Предлагаме поддръжка на онлайн магазин. Цената ще зависи от времето, което ще се отделя месечно за работа по сайта. За допълнителна информация моля свържете се с нас.

Да, нашата фирма работи само след подписан договор с клиента.

Времето за изработка варира от това, колко бързо ще се уточни дизайна на магазина и от сложността на проекта, като стандартното време за изработка е 30 работни дни.

Да, може. След обсъждане на допълнителните неща, които искате да имплементираме към магазинът ви и тяхното планиране във времето.

Не, не предлагаме такава услуга.

Не, не предлагаме хостинг услуги, но предлагаме съпорт по този въпрос. Можем да ви препоръчваме наши партньори, с които работи добре.

Зависи от нашето натоварване през годината. Стандартно време за започване на проект е от 15 до 20 работни дни след подписване на договора.

Ако имате въпроси, свържете се с нас.
.

СВЪРЖИ СЕ С НАС