Aquavarvara2023-12-18T11:42:22+02:00

Project Description

За проекта Aquavarvara ние създадохме една изцяло персонализирана онлайн платформа, която отговаря на изискванията на нашия клиент. Нашият екип, използвайки многостранните възможности на PrestaShop, успешно разработи онлайн магазин, който показва изисканите хотелски удобства на Aquavarvara по най-завладяващия начин.

В този всеобхватен проект внедрихме индивидуален дизайн, за да подобрим визуалната привлекателност на уебсайта. За да оптимизираме производителността, интегрирахме специализиран модул за кеширане и скорост на сайта, осигуряващ безпроблемна навигация за посетителите.

Отличителна черта на уебсайта на Aquavarvara е показването на температурата в реално време в. Този динамичен елемент предоставя на посетителите актуална информация за температурата в басейните на хотела, добавяйки персонализиран щрих към потребителското изживяване. Това иновативно допълнение не само служи като практичен инструмент за гостите, но също така подобрява цялостната интерактивност и ангажираност на уебсайта.

Виж проекта

КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ТЯХ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС.