kassabasystems2023-05-19T15:57:50+03:00

Project Description

Kassaba Systems е онлайн магазин, изработен от екипа на Viste.bg на базата на Opencart платформата. Ние създадохме за тях уникален и модерен дизайн, който е напълно персонализиран според потребностите на клиента. Също така, добавихме банерна система и мегаменю, които значително подобриха навигацията в сайта и допринесоха за по-добро потребителско изживяване. За да улесним процеса на покупка, в сайта беше интегриран One Page Checkout. Добавихме също ремаркетинг инструменти и Adwords динамичен ремаркетинг, които позволяват на магазина да предлага персонализирани реклами на потребителите, базирани на техните интереси и дейности в сайта.

Сайтът има и интегрирана система за изпращане на пратки, като за целта интегрирахме куриерските услуги на Еконт. В допълнение към това, беше добавена GDPR система за защита на личните данни на потребителите. Накрая, за да подобрим бързината на сайта, извършихме Page Speed Optimization, която оптимизира зареждането на страниците в сайта и гарантира по-бързо и ефективно потребителско изживяване.

Сайтът има и интегрирана система за изпращане на пратки, като за целта интегрирахме куриерските услуги на Еконт. В допълнение към това, беше добавена GDPR система за защита на личните данни на потребителите.

Накрая, за да подобрим бързината на сайта, извършихме Page Speed Optimization, която оптимизира зареждането на страниците в сайта и гарантира по-бързо и ефективно потребителско изживяване.

Виж проекта

КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ТЯХ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС.