Linsonmoto2023-05-19T15:26:38+03:00

Project Description

Ние с удоволствие представяме проекта Linsonmoto – един от най-иновативните проекти на Viste, в който сме се фокусирали върху създаването на персонализирано и удобно за клиента преживяване на пазаруването за мотоциклетни екипировки и аксесоари. Създавайки онлайн магазин на Opencart, нашите експерти внедриха много новаторски функционалности, които да отговарят на нуждите на съвременните мотоциклетисти.

Нашият екип от дизайнери създаде красив и функционален дизайн, който бързо привлича вниманието на клиентите и им позволява лесно да навигират и търсят в продуктовата гама. За да подобрим потребителското преживяване, добавихме функционалности като специален филтър по модел мотор и функция за продажба на старата екипировка на клиентите директно през сайта. В тази линия, нашият екип интегрира AI елементи в Opencart, за да може да се повиши конверсията и да се предлагат персонализирани оферти на клиентите.

В Opencart магазина на Linsonmoto сме създали възможност клиентите да имат „дигитален гараж“, където могат да вкарват марката, модела и годината на моторите, които притежават. По този начин те ще получават по-персонализирани предложения, специално съобразени с техните мотори.

Оптимизирането на скоростта на зареждане и използването на on page SEO оптимизация помогнаха на клиента ни да постигне високи позиции в търсачките и да увеличим посещаемостта на сайта. Интегрирането на google conversion tracking, facebook pixel и facebook conversion tracking, заедно с автоматизацията на бизнес процесите, допълнително увеличиха ефективността на онлайн магазина.

Ние от Viste сме горди, че създадохме Lisonmoto, който вече разширява дейноста си и на чужди пазари. С наша помощ проекта се разраства на Румънски и Гръцки пазар.

Виж проекта

КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ТЯХ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС.