ReadyforLife2023-05-18T16:01:43+03:00

Project Description

 

Ние с гордост представяме нашата работа по проекта ReadyForLife – онлайн магазин на Prestashop за хранителни добавки, спортна екипировка и аксесоари.

Като вносител и дистрибутор на редица топ марки хранителни добавки и аксесоари, фирмата ReadyforLife имаше нужда от съвременна и лесна за употреба онлайн платформа за продажба на своите продукти. Ние от Viste, бяхме избрани да изработим проекта и да му дадем най-добрите възможности за развитие и успех.

ReadyForLife беше изработен на Prestashop 1.7. Екипът ни се фокусира върху бързото зареждане на скоростта и on page SEO оптимизацията, което подобри и използваемостта от потребителите.

Ние подобрихме банерната система и интегрирахме Facebook pixel за по-добро следене на рекламните кампании. С добавянето на one page checkout и UX и UI оптимизация, успяхме да подобрим значително потребителското изживяване на сайта.

Наш дизайнер изработи custom дизайн, който перфектно отразява атмосферата и духа на фирмата. По онлайн магазина са правени множество автоматизации и подобрения в бизнес логиката, за по-лесно менажиране.

Също така, ReadyForLife е оптимизиран за мобилни устройства, което го прави достъпен и удобен за потребителите навсякъде и по всяко време.

Ние сме доволни да сме създали съвременната и интуитивно разбираема платформа, която те заслужават. Нашата работа по проекта доказа, че сме в състояние да изработим ефективни, привлекателни и удобни за потребителите онлайн магазини и платформи.

Виж проекта

КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ТЯХ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС.