SIKO2023-05-19T15:30:08+03:00

Project Description

Сико е онлайн магазин, който предлага всичко, от което се нуждаете за ремонт – от фасадата до банята. Този онлайн магазин е изработен на Opencart и предлага качествени продукти като плочки за баня, санитарен фаянс, обзавеждане за баня, строителни материали, смесители, камини, бойлери и много други.

Сико има персонализиран дизайн, създаден от нашите дизайнери, който подчертава високото качество на предлаганите продукти. Сайтът е оптимизиран за скорост на зареждане, като част от цялостна on page SEO оптимизаця. Той предлага и много полезни функционалности като one-page checkout, product bundle, mega menu, подобрена банерна система, система за промоции и много други.

Във Viste винаги се стараем да улесним работата на нашите клиенти, като сме интегрирали инструменти като Google conversion tracking, Facebook pixel, Facebook conversion tracking, куриерски модули на Speedy и Еконт, ремаркетинг инструменти и много други.

Онлайн магазинът е интегриран с желано от клиента ERP и много от бизнес процесите в него са автоматизирани.

Освен това в проекта сме добавили и b2b система, а клиентите на Сико могат да закупят стоки на изплащане чрез TBI, ДСК и БНП. В сайта има и вход с Facebook и Google, както и подобрена търсачка. Като се вземат предвид всички тези полезни функционалности, можем да кажем, че Сико е един от най-модерните и удобни онлайн магазини на пазара.

Виж проекта

КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ТЯХ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС.