Препоръка от Polezen.bg

Препоръка от Polezen.bg

Време за четене 2 минути

С ръка на сърцето бих казал, че останах много доволен от работата на екипа на Висте и препоръчвам тези млади и ентусиазирани хора на всеки

Препоръка

Настоящият документ е създаден с цел да подпомогне намирането на правилния екип за изработка или доработка на сайт, онлайн магазин, направата на дизайн или SEO оптимизация.

Работя с екипа на Viste от Юни 2014г. За времето, изминало от тогава до днес (Юли 2015), момчетата от екипа се показаха като истински професионалисти, изработвайки всички задания, които им поставих за сайта си – polezen.bg, а именно, оформяне на сайта със всички SEO изисквания на Google, удобна навигация, форма за бърза поръчка, мобилен дизайн, допълнителни продуктови опции.

Няколко месеца след приключване на проекта забелязах дребен дефект, който те бяха така отзивчиви и отстраниха веднага след като съобщих за него. От гледна точка на опита, който имат с интернет пространството, момчетата предлагат допълнителни идеи и препоръки, с които ми помогнаха да погледна от друг ъгъл сайта си и да разбера как клиента гледа на него. Смятам че работата ми с тях бе лека и приятна.

Работата, която свършиха, донесе нужната функционалност на моят сайт, повече усмихнати и доволни от красив дизайн клиенти, повече посещения, благодарение на бързодействието на сайта и мобилната версия. Продажбите ми се увеличиха!

С ръка на сърцето бих казал, че останах много доволен от работата на екипа на Висте и препоръчвам тези млади и ентусиазирани хора на всеки с бизнес, в който изработката и поддръжката на сайт е задължителна.

Весел Карастоянов

Собственик на сайта polezen.bg

2022-05-19T10:07:47+03:00