PrestaShop се присъединява към новата партньорска програма на Stripe

PrestaShop се присъединява към новата партньорска програма на Stripe

Като официален, сертифициран партньор на PrestaShop се радваме да ви кажем, че PrestaShop вече е част от партньорската програма на Stripe. Stripe дава възможност за  собствениците на онлайн бизнес да получават плащания в 25 държави. В програмата се присъединиха и Shopify, Intercom, SurveyMonkey, Universe, HubSpot, GoDaddy, Easypost, Xero и др.

Чрез присъединяването към програмата, общите клиенти на двата софтуера ще могат да се възползват от комбинацията на софтуера за електронна търговия на PrestaShop и лесната за ползване платформа  за плащания на Stripe.

 

Мисията на PrestaShop е ясна: да дадат на всеки човек, във всяка страна по света възможността да започне свой собствен успешен онлайн магазин. PrestaShop предоставя open source софтуер за електронна търговия, който предлага ефикасна, сила, гъвкава и иновативна платформа. Днес повече от 270 000 електронни магазина, в 195 страни оперират със софтуера на PrestaShop.

 

С това партньорство, страните правят нова крачка към премахването на бариерите в онлайн търговията, помагайки на повече нови бизнеси да стартират, при равни условия с другите и да увеличат производството и търговията в световен мащаб.

 

Научете повече за партньорската програма на Stripe тук.

2019-04-16T22:14:52+03:00

Като официален, сертифициран партньор на PrestaShop се радваме да ви кажем, че PrestaShop вече е част от партньорската програма на Stripe. Stripe дава възможност за собствениците на онлайн бизнес да получават плащания в 25 държави. В програмата се присъединиха и Shopify, Intercom, SurveyMonkey, Universe, HubSpot, GoDaddy, Easypost, Xero и др.

2018-09-04T09:52:00+03:00