Уеб дизайн студио Висте на Online Advertising Conference 2016

Уеб дизайн студио Висте на Online Advertising Conference 2016

Време за четене 2 минути

След леко забавяне от наша страна е време и ние да публикуваме ревю със събитието на месец април – а именно Online Advertising Conference 2016.

Първо нека обърнем внимание на смяната на името, защото от няколко години насам, това събитие бе познато като SEO конференция. Организаторите от Netpeak с право смениха името, защото тази конференция с подобен мащаб не може да бъде само за SEO. Видяхме страхотни лекции за оптимизация на скорост, за email маркетинг, за изграждане на онлайн магазини и др.

Тази година събитието се отличи с страхотната организация и с германската прецизност на изпълнение, благодарени на осърдната работа на нашите колеги от Netpeak. Всички беше изчислено и всяка лекция мина по график, като никоя друга такава конференция до сега. Имахме привилегията да се докоснем до знанията на страхотни лектори като Геннадий Воробьов, Васил Тошков, Парис Чилдрес, Артьом Бородатюк, Стефан Чорбанов, Димитър Димитров и разбира се нашият любим лектор на всяка конференция – Петър Николов.

Отлична идея за „кръгла маса“ с всички лектори видяхме да се реализира на тази конференция. Там всеки участник в презентациите трябваше да сподели тънкост от бранша си, която не е споделял преди публично.

Ако трябва да обобщим – отлична организация и ползотворна информация!

2022-05-19T10:17:36+03:00