Sportsaware2023-08-01T13:14:17+03:00

Project Description

С гордост представяме нашата работа по проекта https://sportsaware.bg – онлайн магазин, който предлага елитни марки за професионални спортисти и любители на активния начин на живот.

Фирмата Спортс Ауеър ООД е основана през 2006 г. и е официален вносител на марки като Craft Sportswear, Mico Sport, Tenson, Hestra, Halti, Bliz Eyewear и Swix. Висококачествените марки, специално проектирани за нуждите на професионалните спортисти и активните хора, са гаранция за качество и надеждност.

Изградихме онлайн магазинът на Prestashop 1.7, като сме оптимизирали скоростта на зареждане и сме изготвили и имплементирали on page SEO одит, за да гарантираме ефективността на магазина. Направихме подобрена банерната система и системата за промоции. Интегрирахме ремаркетинг инструменти, а за куриерски модул използвахме Speedy.

Добавихме one page checkout, за да улесним клиентите при плащане и интегрирахме желано от клиента ERP, за да осигурим по-добра и ефективна управление на бизнеса.

Ние сме горди да сме работили по този проект и да сме предоставили на нашия клиент уникално онлайн изживяване и функционалност, която отговаря на нуждите на професионалните спортисти и любители на активния начин на живот.

Виж проекта

КАКВО НАПРАВИХМЕ ЗА ТЯХ?

СВЪРЖИ СЕ С НАС.