Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт2023-05-05T12:06:18+03:00

В днешно време, когато всички имат достъп до интернет, изработката на уеб сайт е задължителна за всеки бизнес. Сайтът е визитната картичка на компанията и позволява на клиентите да влязат в контакт с вас по-бързо и лесно. Във Viste, ние предлагаме професионални услуги за изработка на уеб сайт, които са подходящи за всеки бизнес, независимо от големината и индустрията му.

 • Професионален дизайн

 • Ваш домейн и SSL сертификат

 • Графично съдържание – банери, лого и други

 • On page SEO оптимизиран

 • Бърз и mobile friendly (responsive)

 • Лесен административен панел

създай сайт за твоя бизнес

Процесът на изработка на уеб сайт може да бъде доста сложен, особено ако не разполагате с необходимите знания и опит. Във Viste имаме екип от професионалисти, които са готови да се справят с всякакви предизвикателства и да ви помогнат да създадете уеб сайт, който е напълно съобразен с нуждите на вашия бизнес.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

КОЛКО Е ВАЖЕН ДИЗАЙНЪТ ?

Дизайнът на уеб сайта е много важен, тъй като той е първото впечатление, което посетителите получават за сайта. Един добре изглеждащ и функционален дизайн може да привлече повече посетители и да подобри потребителското преживяване на тези, които вече го използват. Също така, добре проектираният дизайн може да повиши доверието на посетителите и да увеличи вероятността да изберат да останат на сайта за по-дълъг период от време.

Ключовите елементи на дизайна на един уеб сайт варират в зависимост от целите, за които се използва сайтът и аудиторията, която го посещава. Елементите на дизайна на уеб сайта обикновено включват следните аспекти:

 • Цветова палитра: Изборът на цветовата палитра може да създаде определено настроение на сайта и да го направи по-привлекателен. Това може да включва избор на основен цвят и допълнителни цветове за дизайна на сайта.

 • Типография: Изборът на типография може да допълни цветовата палитра на сайта и да усили четимостта на съдържанието. Това включва избор на шрифтове за заглавия, подзаглавия и текст.

 • Изображения и графика: Изображенията и графиката могат да добавят визуален интерес към сайта и да го направят по-привлекателен. Това включва избор на качествени снимки, графики, илюстрации и други видове мултимедийно съдържание.

 • Информационна архитектура: Информационната архитектура е начинът, по който е организирано съдържанието на сайта. Тя трябва да бъде лесна за разбиране и да улеснява навигацията на посетителите.

 • Разположение на елементите: Разположението на елементите на сайта, като заглавия, текстове, снимки и бутони за действие, може да определи как посетителите ще се движат по сайта и как ще взаимодействат с него.

 • Реактивност: Дизайнът на сайта трябва да бъде реактивен, т.е. да се приспособява към различни устройства и екрани. Това може да се постигне чрез употреба на технологии като Responsive Web Design (RWD) или Adaptive Web Design (AWD).

 • Бързина на зареждане: Бързината на зареждане е критичен фактор за потребителското изживяване на сайта. Дизайнът на сайта трябва да бъде оптимизиран, за да се намали времето за зареждане на страниците и да се подобри производителността на сайта.

 • Контраст и баланс: Контрастът и балансът между елементите на дизайна също са важни за визуалния ефект на сайта. Те могат да помогнат за изграждане на йерархия и ориентират потребителите към най-важните елементи на страницата.

 • Лесна навигация: Навигацията на сайта трябва да бъде лесна и интуитивна. Това може да се постигне чрез използване на ясни и разбираеми етикети, визуални индикации и структуриране на информацията.

 • Визуална съвместимост: Дизайнът на сайта трябва да бъде съвместим с брандинга на компанията или организацията, за да се осигури една консистентна визуална идентичност на сайта.

от какво се нуждае успешният уеб сайт?

Професионалният уеб сайт е много повече от просто онлайн присъствие. Той е визитната картичка на вашия бизнес в интернет и може да има голямо въздействие върху мнението на потребителите за вас. В следващите редове ще разгледаме някои от нещата, от които се нуждае професионалният уеб сайт.

защо е  важно да имате  добър сайт ?

Корпоративният сайт – това е не само информационен ресурс, но и най-важният компонент от имиджа на компанията Ви. Очевидно е, че корпоративният сайт трябва да отговаря на общия стил на компанията: необходимо е наличието на лого, използване на фирмените цветове, разположение на елементите на дизайна. Нашите дизайнери владеят до съвършенство всички необходими знания и при създаването на проекта на бъдещия сайт, просто ще се придържат към строгите изисквания за съответствие на проекта с фирмения стил на компанията Ви. Ако, обаче в момента не разполагате с такъв сайт, ние можем да го разработим.

От много години успешно се занимаваме с разработването и създаването на корпоративни уеб сайтове с различна степен на сложност. Професионалният ни екип от дизайнери, ще създаде най-подходящия за вашия фирмен стил оригинален и съвременен сайт, вдъхвайки живот на вашите желания в най-кратки срокове. Свежите решения и съвременни технологии позволяват да се приложат най-нетривиални идеи. А печалбата няма да се забави!

Залогът за успех на всеки сайт – това е информационното съдържание. Никой не подценява важността на имиджа на интернет-проекта и добрите графики. Но именно своевременната актуална информация привлича посетителите на интернет-ресурсите, като ги насърчава да се запознаят със съдържанието и подбужда да се връщат там отново и отново.

ПРОЦЕСЪТ

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

от къде да започнете ?

Подготвянето на задание за изработка на уеб сайт е важна стъпка, която може да определи успеха на проекта.

Ето някои стъпки, които може да следвате, за да подготвите ефективно задание за уеб сайт:

 • Определете целите и изискванията на проекта: Преди да започнете да пишете заданието, определете целите и изискванията на проекта. Това може да включва целевата аудитория, функционалността на сайта, визуалния дизайн, оптимизацията за търсачки и други фактори, които ще са важни за проекта.

 • Определете бюджета и сроковете: Определете бюджета и сроковете на проекта, като вземете предвид различните фази на проекта, включително планиране, дизайн, разработка и тестване.

 • Изберете доставчик: Изберете доставчик на услуги за уеб дизайн и разработка, който може да отговори на изискванията на проекта. Направете проверка на референциите и портфолиото на доставчика, за да се уверите, че той е квалифициран да изпълни проекта.

 • Подробно опишете изискванията за функционалност: Опишете подробно изискванията за функционалност на сайта, включително страниците и раздели на сайта, формите за контакт, процеса на плащане и други важни функции.

 • Опишете изискванията за визуален дизайн: Опишете визуалните изисквания за дизайна на сайта, като включите цветовата палитра, типографията, изображенията, графиката и други визуални елементи.

 • Опишете изискванията за SEO: Опишете изискванията за SEO, като включите ключовите думи, оптимизацията на заглавията и описанията на страниците, връзките и други фактори, които ще подобрят SEO на сайта.

 • Опишете изискванията за управление на съдържанието: Опишете изискванията за управление на съдържанието на сайта, като включите детайли за управлението на страниците, категориите, таговете, снимките и други елементи на съдържанието.

 • Опишете изискванията за безопасност: Опишете изискванията за безопасността на сайта, като включите детайли за защитата на данните на потребителите, системите за аутентикация и други мерки за сигурност.

 • Определете процеса на тестване: Определете процеса на тестване на сайта, като включите детайли за функционалните тестове, тестовете на визуалния дизайн, тестовете на SEO и други тестове.

 • Определете процеса на съдържателен контрол: Определете процеса на съдържателен контрол за сайта, като включите детайли за публикуване на ново съдържание, промяна на съществуващо съдържание, редактиране и изтриване на съдържание.

 • Проверка на заданието: Накрая, проверете заданието, за да се уверите, че всички изисквания са ясни и точни. Убедете се, че заданието е разбираемо и достатъчно подробно, за да може да бъде изпълнено успешно от доставчика на услуги.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА
serpact logo

В лицето на Уеб Дизайн Студио Viste намерих коректни партньори. Те имат всички предпоставки, да станат един от лидерите в програмирането и Уеб Дизайна в България, а и не само. Коректното отношение, приятелския екип, качествена работа на високо ниво и изпълнението на всеки проект в срок са само част от многото предимства пред останалите фирми в бранша с които съм работил.

Пожелавам на собствениците Стефан Великов и Виктор Генчев да продължават в същото темпо на развитие и да съумеят да запазят нивото обслужване и работа!!!

Никола Минков, Serpact

Уеб студио Viste са изключително коректни и големи професионалисти. Винаги изпълняват поетите ангажименти по-добре от уговореното и в договорените срокове. Имам ли нужда от нов сайт винаги бих се обърнал към тях!

Кръстьо Касабов, KASSABA SYSTEMS

Екипа на Висте ни предложи подходящ дизайн, новаторски идеи и качество

Кирил Пашин, Virent

Екипът на Висте направи мигрирането на данните към нова ecommerce платформа на opencart и успя да промени цялостно облика на бизнеса ни. Техните умения и професионализъм в уебдизайна и намиране на решения за всеки проблем ги правят ценен и надежден партньор при изграждане, поддържане и развитие на онлайн бизнеси. Винаги на разположение в моментите, в които се е налагала консултация. Особено високо оценяваме комуникационните им умения, професионалното отношение и бързината, с която откликват при поставените им задачи.

Надежда Чоджумова, Kanela

Висте ни предложиха многи изчистен и уникален дизайн за сайтовете ни, като също така постигнахме и перфектна скорост и време за зареждане. Наскоро използвахме услугите им отново, като този път бяха свързани с изграждането на няколко таблици, които бяха направени бързо и много стилно. Екипът на няколко пъти преправяше елементи и професионално следваше всяка наша инструкция. Уеб дизайн студио Висте се доказа като ценен партньор, който залага на професионализъм и качество при свършената работа. Иновативните подходи и бързото изпълнение на задачите са гаранция за постигането на целите, които са поставени. С помощта на студио Висте постигнахме възход и положихме основите на бъдещето ни развитие.

Атанас Танев, Websa

Профисионалисти на които може да се разчита 🙂

Георги Личков, Linson Moto

Ползвам услугите повече от 5 г. Препоръчвам ги.

Борислав Комсияски, Sportensklad.bg

Много коректни и всичко се изпълнява в срок. Препоръчвам!

Ивайло Анев, MAXLIFE

ВИЖТЕ НАШИТЕ ДОБРИ ПРИМЕРИ

ПОДХОДЯЩИ СТАТИИ

Често Задавани Въпроси

Цената за изработката на уеб сайта зависи от това какво желаете да бъде включено като функционалности в него, дали ние ще изработим дизайнът custom или на базата на тема, дали ще е мултиезичен, дали ние ще създадем графичното и текстовото съдържание и други. За да придобиете по-пълна представа, поискайте оферта. Добре е при запитването да сте максимално подробни в описанието за проекта. Винаги е полезно да включите примерни сайтове, които харесвате и да дадете малко информация за бизнеса си.

Всички сайтове, които ние изработваме са с респонсив дизайн. Също така предлагаме и допълнителна оптимизация на респонсив или мобилна версия като PWA и UX оптимизация.

Даваме гаранция – от 6 до 12 месеца,  в зависимост от сложността на проекта. Гаранцията означава, че нашият екип отстранява всеки дефект по сайта, който е в следствие от нашата работа, безплатно.

Предлагаме поддръжка на онлайн магазин. Цената ще зависи от времето, което ще се отделя месечно за работа по сайта. За допълнителна информация моля свържете се с нас.

Да, нашата фирма работи само след подписан договор с клиента.

Времето за изработка варира от това, колко бързо ще се уточни дизайна на сайта и от сложността на проекта, като стандартното време за изработка е 14 работни дни.

Да, може. След обсъждане на допълнителните неща, които искате да имплементираме към магазинът ви и тяхното планиране във времето.

Не, не предлагаме такава услуга.

Не, не предлагаме хостинг услуги, но предлагаме съпорт по този въпрос. Можем да ви препоръчваме наши партньори, с които работи добре.

Зависи от нашето натоварване през годината. Стандартно време за започване на проект е от 15 до 20 работни дни след подписване на договора.

Свържете се с нас
.

Пишете ни